torsdag 22 januari 2009

GLÖD, blixtar och dunder på Kumlaskönt

Hej go vänner!
Nu ska ni få höra en rolig och lite läskig händelse som vi råkade ut för förra sommaren.
Vi skulle snart ha vår första 60-talsspelning, premiär på Kumlaskönts utescen. Vi skulle repa sång och gång och repliker och bestämde oss för att ses på plats en lördag i augusti.

Hela sommaren hade passerat och vi hade inte setts på länge. Det skulle bli så roligt och mysigt.
Vi hann bara börja, sen var regnet över oss. Och åskan. Ingenstans fanns att ta vägen, så vi kröp ihop på golvet tätt intill scenväggen. Våra medhavda fikakorgar bredde ut sig som ett hav över scengolvet. Och där satt vi och tuggade lite nervöst på några bullar medan vi räknade 1001, 1002, 1003, BRAK, BLIXTAR och DUNDER...Hjälp.....det blixtrade, fullkomligt öste ner. Och det gav sig inte, minuterna och kvartarna tickade iväg. Några var riktigt skraja (bloggaren erkänner sig till den skaran), och några skrattade mest och mös lite. Där satt vi strandade och i lite olika skick och roade oss med att leka rubriksättare: "Kören Glöd brände ner Kumlaskönt".....ja ni fattar nivån :)

En bit framför scenen står några stora ståtliga granar, och under en av dem satt en ensam man som följde vår framfart. Där satt vi och ropade till varandra.

Till slut var ovädret förbi, solen tittade fram och vi kunde pusta ut och göra något av det vi egentligen var där för. En märklig upplevelse.....

Ha en skön fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar