söndag 28 februari 2010

Vårkonsert!!

Visst!! Vårkonserten är i full gång, ni har väl inte lurats av snödjupet och missat den?? Gå i så fall ut och lyssna, fåglarna har börjat sjunga vårens lov - såååå vackert!! Passa på att lukta också innan ni tänder brasan för att grilla korv, det luktar liksom syre, helt klart vår alltså! :)

Idag har kören Glöd eftermiddagsövat hos Sofia, tack Sofia för goda mackor, bulle och kaffe, och lagda stämmor och en massa tålamod ;)
Tack hela härliga gänget för att jag får vara en del av just er! Sköna människor, vill aldrig vara utan er!!

Vi kan verkligen vända ut och in på precis vad som helst, så behagligt och lättsamt. Idag har vi gått igenom allt från husmorstips ( hur var det nu..problem med gräsfläckar?? -botas med nötter?? hur få bukt med gräsänder på riksväg 51?? -grönsåpa, sockerbit eller ättika?? uuhhh, det har rört ihop sig lite...) till avlagda telefoner(hu!) och fasansfulla flygfärder..

Ni är bäst!!

..och på tal om bäst, när jag nu inte kan lägga in varken Salem al Fakir eller Anna Bergendahl´s bidrag från årets Melodifestival, så får det lov att bli detta jag skickar med er, det tredje bästa i ordningen, utom tävlan tyvärr... konstigt kanske men så blir det. Love it!!


Imorgon är det den allra första mars. Ny månad, nya spännande utmaningar och möjligheter, och -ny bloggare!

Var rädda om varandra och er själva och ha en underbar vår!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar