tisdag 9 februari 2010

Man kan knappt få en bättre början på veckan!!

..än att på måndagmorgon 05.30 blinka igång ögonen, se favoritmaken suddigt framför sig, få kaffet upphällt i bästa morgonmuggen, lägga beslag på nyinhämtad NA,
...och VIPS! -så öppnas ögonen och där är hon, på förstasidan!! :) -vår allra bästaste och gravidaste Sofia!! Vacker som en dag och godhjärtad som få, skönsjungandes med kammarkören på stödkonserten för Haiti. (Bra jobbat alla som deltog där, och deltar i hjälparbete för dessa stackars drabbade människor på ett eller annat sätt! Vi kan alla på något sätt!)

..ja det var sannerligen en bra start! En rejäl portion havregrynsgröt på det och det var fullbordat. Vidare antog jag den stora utmaningen som kallas måndag med glatt sinne och mätt mage. :)

I söndags hade vi körövning, och som vanligt åkte man från övningen alldeles upprymd av en massa härligt!! Det är som att ta en jättestor högkoncentrerad energidrink, man blir liksom lite sprittig.. Det är så mycket idéer, tankar, så många fantastiska historier, så många toner som ska sättas på rätt plats i rätt stund, så mycket skratt, och så underbart gott fika :) Tack Karin, den där sockerkakan får det fortfarande att vattnas i munnen på mig! Mumma!

Vi har ett riktigt roligt år framför oss, nåt stort på gång.. härliga vibbar!!
...till att börja med en 40-årsfest på lördag.. :) Go Annika go!!!!!

God tisdagsnatt vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar