onsdag 3 november 2010

Det är mycket Glöd i tillvaron just nu!

Efter att ha tillbringat hela förra helgen i varandras sällskap, så var det ju inte konstigare än att vi fortsatte vår vana(!?) även denna helg! Hela oktober har ju kallats Rosa månaden för att gå i Bröstcancerforskningens tecken. Det hela rundades av med att det i Örebro KOnserthus ordnades en fantastisk Rosa Bandet-gala på söndagskvällen där vi fick förmånen att få delta! Vi har ju valt att samla våra pengar till Barncancerfonden, men kände att detta var ett bra avsteg att göra då de går "hand i hand". En mäktig tillställning med blandad kompott för alla smaker. Häftig känsla att gå in på scen och få respons både från publik framför - och bakom(!) i form av 250 körsångare som fyllde scenen! Tack alla som var med och bidrog till denna kväl



Det har väl knappast undgått någon av våra läsare här på bloggen att ett framträdande av våra 60-talslåtar kräver en del förberedelse. Eyeliners ska på, liksom lösögonfransarna samt hår som ska tuperas. Vi hjälps åt och även om inte alla Glödare kunde vara med oss på scen denna söndag, tyvärr, så bidrog de på sina sätt ändå! Bland annat kom höggravida Anna förbi som den "lösögonfransexpert" hon är! Och tack till Salong Fåfäng i Örebro för att vi fick husera där denna söndagseftermiddag!






Nu är lösögonfransarna och eyeliners borttagna för stunden och hemma hos alla Glödare börjar julsångerna åter spelas och sjungas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar