torsdag 18 november 2010

Ibland är det skönt...




.... att bara sjunka ner i soffan och bara vara. Och det är inga fel att advent och jul närmar sig så att man kan ta med sig lite glögg och nybakta lussekatter att förgylla stunden med. Har testat "årets" glögg med saffranssmak och den smakar finfint, även om man får hjälpa till lite med tanken för att känna en djupare saffranssmak - men gillar man glögg, gillar man nog även denna!


Vad händer annars då i våra Glödliv?? Jo förutom två färska glödbebisar, så hade vi ju en annan som var före ut, år 2010 - Sofias lilla fina Alice! Och i lördags var det dags för Alice , som föddes i maj, att döpas. Och vi i Glöd var inbjudna och fick uppleva ett fint, stämningsfullt dop följt av gott fika och trevligt sällskap i församlingshemmet. Kameran blev tyvärr liggandes hemma så ingen bild därifrån tyvärr.
Hemma i varje Glödtjejs hem o vrå märks det nog att julen närmar sig då den ena julsången efter den andra studsar mellan väggarna. Vi har hunnit med en övning ute i en mysig stuga i Pålsboda hos vår egen Nettan, som varvade sång med andra praktiska saker och förfrågningar som ska diskuteras - alltid lika spännande! Och på söndag är det dags för julens första bandrep!
Avslutningsvis så kan jag inte låta bli att berätta lite om hur man tänker när man är 2 år och som inte vore så tokigt att fortsätta med även när man blir äldre. För er som lever/levt/träffat/känner en 2-åring så kommer det säkert inte som någon nyhet att de är väldigt bra på att göra saker "sälv". Min 2-åring är inget undantag. Så häromdagen så funderade jag lite högt i hennes närvaro: - Finns det nånting som man inte tror sig klara själv när man är 2 år?, undrade jag , varpå dottern tittade lite frågande på mig o svarade - Näe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar