tisdag 23 juni 2009

Sommaren har varit här ett bra tag...

..och nu har också värmen kommit!! Välkommen sol, välkommen värmebölja!!!

..och det är dags för den traditionella säsongsångesten, den som infinner sig sommartid när man arbetar 40 meter under jord...
Man har AC och solbrillor i bilen på väg till jobbet, men kängorna är på och HellyHansentröjan och tjocka HighVisibilityjackan ligger på passagerarsätet och väntar..och är alldeles nödvändiga i det stadiga klimatet i gruvan..ca 12 grader ( nåväl, inte på kontoren iaf..)

-Men vi slipper..
1; getingar flugor knott myggor och slemmiga mördarsniglar!
2; att drabbas av solsting
3; känna av åskväder, om det inte blir strömavbrott vill säga, då märks det rejält..
4; flagnande axlar och näsa
5;sitta och titta ut genom ett fönster på människor som har semester och är på väg till badstranden alldeles lättklädda och brunbrända..

..och det var bara ett axplock av alla fantastiska fördelar..
foten i kläm?? -jajamensan!! :) ..nu igen..

Igår hade vi en fantastiskt inspirerande Glöd-träff i sommarhettan.. ;)
Tack Lena för gott fika och uppehälle! ..och tack allihopa för all positiv energi!! Är man lite halvslak innan man träffar er så är man snarare som en sån där duracellkanin efteråt, lite studsande i bilen på väg hem, med ett stort leende och stora råsa håriga öron.. :) ..eller nåt..

Vi är laddade inför fredagens konsert i Wadköping och vädret ser inte ut att kunna bli bättre så förutsättningarna för en bra kväll är i topp!
Ska bli så roligt!!!

Nu är det dags för kvällens medicinering av unghingsten, numera lägger han självmant upp huvudet på makens axel så jag kan lägga salvan i ögat..
Efter alla mutor tror han att allt är äpplen, maken har en blå skinka efter ett rejält bett.. (samt en blå panna, men det var jag som slog upp en dörr i huvudet på honom..hoppsan..)

Ha en skön onsdag kamrater och medmänniskor!!
(Jag har sagt det förr och jag säger det igen...Njut!!!! :) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar