torsdag 24 september 2009

Så var det fredag igen!

Helgen ska ägnas åt att spela in stämmor till GLÖDarna på mp3-spelaren. Det går nämligen till så att inför varje låt vi övar så spelar jag in alla stämmor på mp3 och mejlar sedan ut rätt stämma till rätt person. För inte så länge sen så hade alla var sitt kassettband som jag sjöng in stämmorna på......men tack och lov för den nya tekniken!


Här är det julkonsert i Adolsbergs kyrka för ett par år sen. Konserten närmar sig slutet och det är dags för "O helga natt". Den stora fördelen med att ibland få sitta vid pianot är att få höra kören utan att stå mitt i den.

Det är en magisk känsla när något man jobbat så länge med äntligen sker. Efter alla timmar av övning så brukar tideräkningen bli före och efter julkonserterna. Och helt plötsligt så är man mitt i den! I ett gytter av glädje och nervositet så inser man att nu är det visst dags, bara att ge järnet!

Så blir det även i år, hösten går alltid fort. Snart kliver vi ut på scen, på bestämda men lite skakiga ben, och genomför det som vi jobbat med hela hösten!
Vi ses väl där?

1 kommentar: