söndag 6 september 2009

Stjärnorna på slottet!

Ja det är GLÖD det!



Igår var det festligheter på Örebro slott, varav GLÖD naturligtvis stod för underhållningen! Vi avslutade därmed 60-talstemat. Men vilken avslutning sen! Jag vill påstå att många av oss gjorde sitt bästa framträdande igår, och det är helt otroligt hur vi har utvecklats från den första 60-talsshowen!

Våran entré var dock lite senare på kvällen än vad vi är vana vid, varpå den strålande idén att gå ut tillsammans och äta middag, iklädda våra 60-tals kläder och med alla tillbehör såsom tuperat hår och eyeliner, kläcktes för några dagar sen. Vi mös när vi tänkte på vilken uppenbarelse vi skulle bli på restaurangen! Men så många gäster var det inte som fick uppleva denna tidsresa....eftersom vi fick ett helt eget rum att sitta i...

Nåja, vi roar oss dock lätt på egen hand. De mest dråpliga historierna utbyttes under middagen! När vi sedan var tillbaka på slottet och redo att göra entré så var det något fnissigt i sällskapet. Jag och Karin P, som representerar lärarkåren, tyckte att det började likna vilken skolklass som helst:)

Men jag vill påstå att vi gjorde succé! Stående ovationer, vykort delades ut, cd-skivor såldes och pengar samlades in till barncancerfonden! Och blir det inte ringar på vattnet av detta så heter jag Börje! ...så vi ska nog inte hänga 60-talsblåsan alltför långt in i garderoben!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar