söndag 6 december 2009

Premiärdags

Igår var det premiär på årets julkonsert.
Vi träffades redan vid 13-tiden för att koppla upp all utrustning, testa ljud och köra igenom programmet en sista gång. Man kan tycka att det är gott om tid med ett par timmar innan, men oj vad fort tiden går.
Alltid är det något som strular som man inte hade räknat med. Då är det skönt med väl tilltagen tid.



























Årets klädtema är rött och guld precis som förra året. Det är såå läckert och festligt.











I år har vi också med oss Pelle på trumpet på alla våra konserter. Det är vi SÅ tacksamma för. Vad fint det är med blås !






Såhär ser det ut på baksidan av de stora paket som pryder scenen. Ja, det är 2 stoora fusklappar med låtordningen på. Utan dem skulle vi stå oss slätt.



Igår hade vår supersponsorkvinna Maria även fixat att vi blev sponsrade med mat från Mc Donalds. Jätteskönt att få ladda kroppen med energi, något som det är lätt att man slarvar med annars när det är ont om tid. Tack Maria och Mc Donalds City !







Trots många reptillfällen och nötande av texter och koreografi är det mycket i huvudet sådär 5 minuter inför att vi ska gå in. Då måste man nästan nya sig i armen för att gå ur sig själv i tankarna och fokusera på publiken och vad vi vill förmedla med varje sång.
Men vi lär oss hela tiden och kan konstatera att vår 60-talskonsert gjort oss många erfarenheter rikare. Vi vågar mycket mer än förr. Vi tänker mer på uttrycket och koreografin och vi njuter mer då vi känner oss säkrare. Ett jättekliv framåt.

Betelkyrkan i Örebro blev fullsatt och vi är jättenöjda med konserten. Sedan finns det saker som måste finslipas till nästa helg men det ordnar vi !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar