söndag 12 juli 2009

100 kronor i minuten!

Hade i går en mycket trevlig kväll med far och mor, samt yngsta syrran med ny kille.
Pappa bjöd på middag då han fyllde år för ett tag sedan och vi fortfarande inte lyckats få till det. Det var gott och trevligt med hög stämning. Efter middagen skulle vi gå och titta på Tobias och Annika från Let’s Dance som skulle uppträda i fiskehallarna. Sagt och gjort.
100 kronor i entre kostade det. Det blev 600 för oss då barn under 15 gick in gratis och äldsta sonen inte ville följa med in. Vi väntade glatt och helt plötsligt var det över.
-Hallå där! Tobias och Annika hann bara börja så var det över. Det lilla som var var fantastiskt bra men programmet var alldeles för kort. Vi som var där enbart för att se detta hade gärna titta en stund till.
Vi fortsatte istället på en drink hos mor och far.
Därefter gick vi till vår stuga för att fixa frisyrerna på syrran och hennes kille. Det var lite som att jobba i blindo. Klockan var väl ca. 11.30 och mörkret hade lagt sig. Tur att man jobbat några år så man kan jobba på känn.
Syrran skulle ha slingor och hennes kille skulle putsas till. Dom skulle nämligen på bröllop i dag.
Den som var mest nervös var helt klart syrrans kille. Jag tror att han trodde att båda han och syrran skulle få samma frisyr. Tänk er två flintisar glider in på bröllopet. Dom skulle ju stjäla hela showen.
Enligt mitt tycke blev dom fantastiskt snygga båda två. Men med tanke på att Dom är ursnygga redan innan och att jag är så himla duktig så kan ju resultatet bara bli underbart.
Något annat underbart är ju att syrran verkar ha fått tag i ett riktigt kap. Han är både snygg, trevlig, social och kan hantera våran lustiga familj. Det är inte illa det. Klart att skenet kan bedra men än så länge klarar han testet.
Lycka till syrran!
Kram hela dan!

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar